Търси в сайта...

Rudimental с ремикс на “Lay It All On Me” ft. Big Sean, Vic Mensa & Ed Sheeran (аудио)

Rudimental се събраха с още двама горещи артисти, за да направят ВИП микс на парчето “Lay It All On Me” feat. Big Sean, Vic Mensa & Ed Sheeran. 
 
Не за първи път английската четворка записва с номинирания за Grammy рапър Big Sean, както каза Piers от бандата: "Преди време направихме ремикс за Big Sean, след това се събрахме за сесия, когато той беше в Лондон. Знаехме, че има желание да запише нещо с нас, затова променихме малко звученето на “Lay It All On Me” и го направихме подходящо за рапиране.”
 
 
Vic Mensa също участва в новата версия на парчето, запазвайки вокалите на Ed Sheeran. "Vic Mensa е един от любимите ни изгряващи рапъри, затова бяхме много въодушевени, когато се съгласи да изпълни куплет от песента. Неговата част и тази на Big Sean си паснаха перфектно и сме щастливи от крайния резултат.”
 
“Lay It All On Me” е част от втория им албум We The Generation, който бързо се изкачи до първа позиция в класацията за албуми в Обединеното кралство. Оригиналната версия на песента е продала над 285 хиляди копия в Англия и има над 68 милиона преглеждания в Spotify. Вторият албум на  Rudimental определя жанровата характеристика на бандата и променя облика на денс музиката.
 
След супер успешното им лято, което включваше оглавяване на фестивалите Glastonbury, Lovebox и собствения им Wild Life Festival, четиримата завладяват с позитивизма си целия свят с турнето си We The Generation World Tour с концерти в Европа, Азия, Щатите и Австралия. Групата обявиха, че през 2016 ще оглавят турне с 9 концерта в Обединеното кралство, което ще включва най-голямото им шоу до момента – концерт в O2 Arena на 3 март.
 
We The Generation на Rudimental е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

DJ-ят и британците с нов проект

07.02.2024

Ед Шийрън с еко-модна колекция

11.07.2022

Топ 10 на най-слушаните през 2021

20.06.2022

Ед Шийрън с нов лайв албум

01.06.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022


flash