Ed Sheeran спря цигарите

Ed Sheeran най-сетне захвърли цигарите. Изпълнителят прихванал порочния навик още като тийнейджър и не спрял с години, но по време на участието си в шоуто на Ellen DeGeneres тази седмица разкри, че се е отказал от вредния навик.
 
"Спрях ги от раз”, каза той. “Осъзнах, че пуша от 10 години и това никак не е добре. Започнах много малък и все си повтарях "О, ще ги зарежа, да, все някой ден ще ги спра". После се самоуспокоявах: "Е, какво пък, няма и четири години, колко да съм си навредил", а после годините станахa 10 и си казах: "Чакай, това излиза извън всякакъв контрол".
 
Засега победата на Ed е на кантар - не пуши едва от седмица и половина - но, както сам споделя, поне са минали първите критични десет дена. Всъщност това не е първият му опит да спре - през 2011 се отказа не само от цигарите, но и от всякакъв алкохол за цяла година, така че казва, че е спокоен, защото знае, че има волята да се справи с неизбежните изкушения.
 
“Единствената причина да харесвам пушенето беше, че беше станал част от рутината ми", обяснява той. “Правех саундчек, палех цигара, изнасях концерт, палех цигара, нахранвах се и палех цигара. А сега няма да съм на турне или да работя много известно време, така че си казах  - сега е моментът.”

Свързани новини

Ед Шийрън с еко-модна колекция

11.07.2022

Топ 10 на най-слушаните през 2021

20.06.2022

Ед Шийрън с нов лайв албум

01.06.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ед Шийрън в колаборация с Lil Baby

26.04.2022


flash