David Guetta спечели награда за новаторство с видеото към “Dangerous”

Благодарение на многобройните гласували фенове, David Guetta спечели The Cutting Edge Award Project Of The Year 2015! Конкурсът на Аdobe и FWA ежегодно изкарва на показ най-добрите постижения на съвременните технологии и прогреса на интернет пространството. 2015 година се оказа щастлива за Guetta, който в края на миналата година представи интерактивно видео към песента “Dangerous”, в което действието се развива на два екрана.
 
 
Двуекранната технология позволява на феновете да общуват с музикалния клип чрез своите мобилни устройства и многобройните "горещи точки” по време на видеото. Тези ключови моменти са разработени ексклузивно и за двата вида екрани – този на компютъра и този на телефона. По време на клипа визуалното съдържание на дисплеите се синхронизира и създава връзка между двете устройства. Зрителят сякаш гледа едновременно две музикални видеа, в които героите и сюжетите прескачат от едно измерение в друго. 
 
Намираща се на специалната “Dangerous” страница в YouTube канала на Guetta, интерактивната версия включва и кратки инструкции, които правят общуването със съдържанието на видеото и неговото споделяне лесно. Може да се впуснете в приключението на davidguetta.tv.
 
Албумът Listen на David Guetta е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Диджей наследник

17.11.2023

#FreshNewMusic тази седмица

29.07.2022

Нов хит от Давид Гета

19.07.2022

#FreshNewMusic тази седмица

13.05.2022

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022


flash