Търси в сайта...

Новият сингъл на One Direction, "Perfect", излиза на 16 октомври

One Direction обявиха следващия си официален сингъл, "Perfect". Песента, която е част от предстоящия албум на бандата, Made In The A.M., ще направи премиера на 16 октомври от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.
 
"Perfect" е емоционална любовна песен с наситени барабани, завладяващи китари и великолепни хорови отпявания. Песента е продуцирана от Julia Bunetta, Jesse Shatkin и AFTERHRS, и написана от Harry Styles и Louis Tomlinson, заедно с Bunetta, Shatkin, Jacob Kasher, John Ryan и Maureen Anne McDonald. 
 
С продажби от над 65 милиона копия по целия свят и концерти пред повече от 7.5 милиона души, One Direction са истински поп феномен. През май тази година, групата спечели две награди на Billboard – в категориите "Най-добра група“ и "Най-добра концертираща група“. "Drag Me Down", пилотният сингъл от новия, пети проект на групата Made In The A.M, беше издаден през юли, оглави чартовете на iTunes в 90 държави и счупи всички рекорди в стрийминг платформите,
 
Групата беше и хедлайнер на завършилия неотдавна фестивал Apple Music Festival в в Раундхаус (Лондон). В момента групата е на турне във Великобритания, част от световната обиколка на On The Road Again Tour. 

Свързани новини

Бъбреци тормозят звездата

28.08.2023

Луи Томлинсън с концерт у нас

14.10.2022

One Direction отбелязаха своя юбилей

28.07.2020

Liam Payne е готов за One Direction

27.09.2019

Louis Tomlinson разплака феновете си

11.03.2019


flash