Търси в сайта...

Теодор Койчинов застава начело на COFEIN, пускат нов сингъл (видео)

Няма две мнения, че с новата си песен "Тя е хубава” пловдивската група COFEIN правят сериозна заявка за присъствие на българската рок сцена. Свежото звучене на парчето се допълва от талантливия и добре познат вокалист Теодор Койчинов, който с "Тя е хубава” отбелязва присъединяването си към групата. 
 
 
Сингълът е мелодичен и пленяващ. Удоволствието за музикалните сетива е дело на Цветан Карабов, създал музиката, а текстът на песента е на Тони Караатанасов. Рок романтика и искреност в музиката и текста обещават да пленят дамската аудитория и да отворят много врати на кавалерите. И това не е случайно - "Тя е хубава” е написана преди време и е посветена на тогава бъдещата съпруга на Цветан Карабов. Средата на месец октомври се очаква да излезе и видеото към песента. Филмовото настроение на "Тя е хубава” ще бъде развито от режисьора Георги Ставрев и заснето от 7ep Productions.
 
COFEIN са пловдивска група, отдадена на рок музиката. Началото на кариерата им започва през 2002 като клубна банда, свиреща кавъри. Съвсем скоро намират своя собствен стил за правене на авторска музика и успехите не закъсняват. Членовете на групата са Теодор Койчинов - вокали, Цветан Карабов - китари, Милен Димитров - китари, Атанас Атанасов - бас, Петър Марков - барабани. 

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022

DARA в колаборация с Matteo

21.01.2022

Тео Койчинов и COFEIN с Live в София

16.11.2015

Румънеца и Енчев с ново парче

09.11.2014

Тео Койчинов събира Teophoria

24.04.2014


flash