Joe Jonas сформира нова група, чуй първия й сингъл

Joe Jonas събра нова група почти две години, след като братската банда Jonas Brothers се разпадна.
 
Поп звездата и неговите братя, Nick и Kevin Jonas, обявиха раздялата си като група през октомври 2013, но сега Joe явно е решил да даде още един шанс на груповите усилия, и е събрал трима от своите приятели в нова поп група, наречена DNCE.
 
Новите колеги на Jonas са основателят и басист/кийбордист на Semi-Precious Weapons, Cole Whittle, бившият китарист на CeeLo Green и Jordin Sparks JinJoo Lee и Jack Lawless, който отговаряше за барабаните в Jonas Brothers. Те формират нов поп-квартет, стилово вдъхновен от Hall & Oates и соул легендите Earth, Wind & Fire.
 
Тази седмица DNCE дебютираха и първия си сингъл, "Cake By The Ocean", за чието написване Jonas е бил вдъхновен, след като чува шведските музикални продуценти Mattman & Robin да казват, че искат да си поръчат "Торта до океана", бъркайки името на прословутия коктейл "Секс на плажа".
 
 
Според Jonas новият сингъл е бил искрата, възпламенила креативните сили в групата: "Тази песен е истински пробив. В мига, в който създадохме "Cake by the Ocean", всичко се наелектризира."

Свързани новини

DNCE с нов сингъл и колаборация с Minaj

18.04.2017


flash