Търси в сайта...

Spice Girls тръгват на световно турне без Victoria

"Friendship never ends", бе парчето от албума Wannabe, което изпяха Spice Girls през 1996. Приятелството им наистина няма край и те го доказват още веднъж.
 
По повод 20 годишнината на Wannabe момичетата се събират отново за ново турне, толкова очаквано от феновете им, пише бгнес. От няколко дни слуховете за това не спират. "Наистина ще има среща за турнето през 2016", потвърждава днес "Sun". "Преговорите за промоцията на турнето и менажирането му ще започнат скоро", уточнява вестникът и добавя, че Mel B, която живее в Лос Анджелис, тайно е пристигнала миналия месец в Лондон, за да говори с момичетата.
 
За съжаление Victoria Beckham няма да е част от тях. Пош Спайс винаги е твърдяла, че музикалната страница вече е обърната и тя се е съсредоточила върху модата. Така че само четирите от Spice Girls ще кръстосват пътищата. През 2007 култовата банда от 90-те години на миналия век се събра за турне. По онова време бяха минали през Франция и разочароваха френските си фенове. За новото турне стискаме палци, че Geri Halliwell, Emma Bunton, Mel C и Mel B ще се спрат и във Франция, изразява надеждите си френското списание "ELLE". 

Свързани новини

Spice Girls тръгват на турне догодина

27.08.2018

Spice Girls ще озвучават анимация

30.03.2018

Geri Horner: Spice Girls са като брак

27.02.2018

Официално е: Spice Girls се събират

05.02.2018

Victoria Beckham отрече реюниъна

24.11.2017

Коментари


flash