Spice Girls планират световно турне

Spice Girls планират световно турне през 2023, което ще завърши на фестивала в Гластънбъри, а Виктория Бекъм ще се присъедини към тях на сцената в "Уърти Фарм".
 
Съобщава се, че Мел Си, Мел Би, Гери Хорнър и Ема Бънтън са имали срещи преди световно турне през 2023 и се надяват да завършат поредицата от концерти с изпълнение на сцената на емблематичния фестивал "Pyramid Stage", за което смятат, че 47-годишната модна дизайнерка Виктория ще се присъедини към тях, въпреки че не е свирила с групата от церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012, информира dariknews.bg.
 
Източник от щаба на групата заяви пред в-к "The Sun on Sunday": "Имаше неравности по пътя, особено що се отнася до Гери, но планът все още е световното турне на момичетата да продължи догодина. Идеята е то да започне през 2023 и да завърши на Гластънбъри. Виктория и преди е казвала, че ще свири с тях на фестивала. Така че това ще бъде идеалният начин да завършат турнето".
 
Смята се, че групата е отменила участието си в предстоящия концерт по случай платинения юбилей на кралица Елизабет през юни тази година, тъй като всички имат различни ангажименти, които им пречат да се появят на сцената заедно.

Свързани новини

Празнуваха рождения ден на Виктория

23.04.2024

Групата се завръща, но не на сцената

28.08.2023

Виктория Бекъм пак запя

26.07.2023

Spice Girls преиздават първия си албум

02.09.2021

Бивша "спайска" вдигна сватба

15.07.2021


flash