Майката на Taylor Swift е болна от рак

Майката на Taylor Swift е болна от рак, разкри самата изпълнителка в трогателно писмо до феновете, пише бгнес.
 
"Обикновено, когато нещо се случи в живота ми, го оставям да отлежи и после го превръщам в песен", започва посланието си изпълнителката. "Сега обаче ще ви разкажа за нещо, през което семейството ми минава точно в този момент."
 
"По Коледа помолих мама като подарък към мен да отиде на пълен преглед, понеже се безпокоях за нея. Не, че й имаше нещо и самата тя се чувстваше отлично, но отиде, за да се отърве от натякванията на мен и брат ми. Резултатите пристигнаха и съм много натъжена да ви съобщя, че диагнозата е рак. Аз и брат ми предпочитахме това да остане семейна тайна, но мама искаше моите фенове да знаят за нейния проблем", пише Swift. 57-годишната Andrea Finlay искала новината да се разгласи, за да помогне на повече семейства да обърнат внимание на превенцията и да не научат подобна новина самите те твърде късно.
 
"Вашите родители може би са също прекалено заети, за да отидат на лекар - накарайте ги вие! Битката е по-лесна, когато диагнозата се постави навреме. Свикнали сте с това, че мама е редовен зрител на моите концерти. Сега обаче ще трябва да поразреди присъствията си, понеже й предстои много важна битка. Благодаря ви, че ви е грижа толкова много, че собствената ми майка искаше да споделя тези лични неща с всички вас. Надявам се и се моля никога да не чуете такива новини за семейството си", завършва тя. 

Свързани новини

Тейлър Суифт счупи всички рекорди

31.10.2022

Певицата обяви датата на новия си албум

29.08.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Тейлър Суифт с научна степен

30.03.2022

Тейлър Суифт - сгодена?

21.02.2022


flash