Anastacia идва в София напролет!

Anastacia ще пее за първи път в България. Концертът на американската дива ще е в НДК на 16 април, съобщава webcafe.bg.
 
Визитата на 46-годишната звезда у нас е в рамките на световното ѝ турне Resurrection Tour 2015, което започва с европейски дати през януари за промоция на едноименния й албум, чието име никак не е случайно. Resurrection (2014) е първата компилация с нови парчета, откакто гласовитата блондинка от Чикаго пребори рака на гърдата през 2013 и се подложи на двойна мастектомия - отстраняване на тъкани от гърдата или цялата. Така Anastacia цели да се върне там, където я завари болестта - по върховете на световните класации. "Създаването на песни помага да изтласкаш настрана мрачните моменти", признава тя.
 
Последната й компилация с авторски песни е Heavy Rotation от 2008. Високо оценен от критиката и почитателите на певицата, албумът влезе в Топ 10 на много от европейските чартове, включително Германия, Италия и Великобритания. Макар кариерата й да започва като танцьорка и като беквокалистка, Anastacia Lyn Newkirk бързо прави впечатление със своя пленителен дрезгав глас. Въпреки това, успехите идват трудно, тъй като по това време музикалните продуценти не знаят в кой точно жанр би се вместил богатият глас на нисичката дама. Публични признания за таланта й са правили икони като Michael Jackson и Elton John. Досега тя има над 30 милиона продадени албума по целия свят, включително и дуети със Celine Dion, Eros Ramazzotti и Luciano Pavarotti.
 
Дебютният ѝ албум от 2000 Not That Kind предизвиква истинска сензация, а сингълът "I'm Outta Love" се превърна в най-продаваната песен на годината. Година по-късно Anastacia е удостоена с наградата "Най-продавана нова поп изпълнителка".
 
На концерта в София през пролетта изпълнителката ще зарадва българските си фенове както с песни от новия албум, така и с най-известните си хитове, сред които "Paid My Dues", "Left Outside Alone".

Свързани новини

Певицата Anastacia инкогнито у нас

01.04.2019

Пада концертът на Anastacia у нас

12.06.2018

Anastacia ще пее в София на 1 юли

08.03.2018

Anastacia пуска best колекция

10.11.2015

Anastacia - "Take This Chance"

07.10.2015


flash