Madonna нарече изтичането на албума си "тероризъм и изнасилване"

Новият албум на Madonna изтече в интернет, пише бгнес. Началото бе с песента “Rebel Heart” на 14 ноември, но изтекоха общо 11 парчета,. сред които “B***h I’m Madonna” и “Unapologetic B***h”.
 
Madonna отрече това да е АЛБУМЪТ, твърдейки, че изтеклите парчета са "недовършени демота, откраднати преди много време". Дали това наистина е така, не е много сигурно, тъй като поп-дивата очевидно е бясна от случилото се.
 
"Това е артистично изнасилване! Това е тероризъм! Защо някои хора искат да унищожат процеса на артистично съзидание? Защо крадат? Защо не ми дадете възможност да си довърша нещата и да ви дам най-доброто от мен?", написа Madonna в Инстаграм.
 
Певицата благодари на феновете, неизкушени от пиратското копие на албума. "Благодаря ви за не-слушането! Благодаря за лоялността и търпението! Ако все пак сте чули тези парчета, да знаете, че това са недовършени демота, които не са за показване и откраднати преди много време". 
 
Nicki Minaj, Diplo, Avicii и Ryan Tedder са сред хората, работили по албума на Madonna, чието име все още не е официално потвърдено. Последният й албум, MDNA (2012), доведе до едно от най-печелившите турнета на всички времена.

Свързани новини

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата пак е сингъл

27.04.2022

Нов ремикс на "Frozen"

02.03.2022

Мадона режисира филм за себе си

17.02.2022


flash