Чуй новия сингъл на Pavell & Irina - "9" (видео)

Pavell e част от интересния нов тандем в българската музика, който само за година успя да се наложи като трайно присъствие в радио и телевизионния ефир у нас. "Изгрева и залеза“ на Pavell & Venci Venc в колаборация със Сантра вече четири поредни седмици оглавява националната класация Топ 100 за най-излъчвана песен по българските музикални телевизии и радиостанции. В Топ 5 на същия чарт е и летният хит "Къде си брат?“, изпълнен заедно с Ангел, Моисей и Dexter. Pavell и Venci Venc са създатели на голяма част от композициите, текстовете и аранжиментите както в двата актуални проекта, така и на едно от най-слушаните български парчета от миналата година "Знаеш ли кой видях?“.    
 
"9” е създадена от Pavell като подарък за рождения ден на атрактивната млада изпълнителка Ирина, с която двамата са приятели от около две години. Това е първата им колаборация и втори сингъл за Ирина. След съвместното й парче с момчетата от група Touch Down "Други като нас”, тя влиза и в елегантната роля на муза за чувствената музика на Pavell.
 
 
"Никога досега не бях подарявал песен за рожден ден и това изпълни "9" с една различна и по-специална емоция. За мен беше много важно да уловя онази тръпка между двама души, които не си приличат и не се намират първоначално, но после осъзнават, че това не е от значение и когато любопитството и вътрешният глас казват "действай", нещата се случват от само себе си!", споделя откровено той.
 
Именно с такъв заряд е и провокативното видео на режисьора Георги Ангелов. Кадрите пресъздават подчертаната чувственост на музиката в камерна атмосфера чрез впечатляваща игра на светлини и сенки и само два персонажа – тези на изпълнителите.

Свързани новини

Ново начало за Pavell

29.03.2024

Дуото празнуват юбилей с концерт

15.03.2023

Актрисата стана част от клип на дуото

06.03.2023

Дуото отново е тук

30.01.2023

Ново от Pavell и Михаела Маринова

09.09.2022


flash