Виж клипа към новия сингъл на Coldplay, "True Love” (видео)

Coldplay продължават да промотира шестия си студиен албум Ghost Stories, който излезе на 16 май. След като пуснаха видеото към последния си сингъл “A Sky Full Of Stars”, групата, начело с Chris Martin, е готова да зарадва феновете със следващо парче. Третият официален сингъл и четвърти в траклиста на Ghost Stories е “True Love“. 
 
 
“True Love“ е написана от членовете на бандата, които работят заедно с Paul Epworth, Daniel Green и Rik Simpson. Миналия месец Coldplay заснеха и видеото към сингъла във Venice Beach. Клипът включва хореография, изготвена от Bianca Li и представена от танцьорите на Ballet Luminario. Режисьор на музикалното видео е Jonas Åkerlund, чието дело е и клипът към “Magic” - първият официален сингъл от Ghost Stories
 
Междувременно последният албум на Coldplay се радва на завиден успех. Само 3 седмици след излизането си Ghost Stories извоюва първо място в музикалните класации на Обединеното кралство и САЩ, както и в още 27 държави. В дебютната си седмица записът се нареди на челна позиция и в iTunes класациите за албуми в 79 страни, включително и България.
 
Албумът Ghost Stories на Coldplay е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Coldplay с концерт във Филипините

25.01.2024

Включи се и ти!

07.11.2023

Coldplay и Педро Паскал в SNL

01.02.2023

Хубави и лоши новини около Coldplay

05.10.2022

Нова версия на "The Scientist"

31.08.2022


flash