Kanye West се обяви за най-умната знаменитост в съда

Kanye West заявил, че е най-умната знаменитост, с която адвокатът на опонента му някога си е имал работа, насред типична негова тирада срещу нарушените му права.
 
През 2013 на международното летище в Лос Анджелис рапърът нападна папарака Daniel Ramos, като го шамароса и му счупи фотапарата. Заради това 37-годишният West бе осъден на 2 години пробация плюс 250 часа обществено-полезен труд.
 
Сега TMZ са се добрали до записи от показанията му в съда, където адвокатът на фотографа, Nate Goldberg, цитирал на West текста на песента му “Flashing Lights” и по-специално строфата ”Till I get flashed by the paparazzi, damn, these niggas got me”. Конфронтиран със собствените си думи, Kanye не се дал и заявил на адвоката: "Ти трябва да искаш позволение, преди да кажеш това. Не можеш да си позволяваш да казваш думата с Н в мое присъствие - това ме обижда, защото си бял". 
 
“Аз съм най-умната знамениетост, с която някога си си имал работа. Не съм ти Britney Spears!”, заявил West и не скрил отношението си към адвоката: “Аз съм в бизнеса, който прави луди работи за този свят. А ти си в бизнеса на представителите на боклуците, които се опитват да направят колкото се може повече пари, стига законът да им остави и най-малката вратичка.”
 
Kanye сравнил теглата си на преследвана знаменитост с... борците за права на афро-американците през 60-те. "През 60-те хора са вдигали плакати, на които е пишело "Умри, негре", моите родители са ставали свидетели на това”. Това значи ли, че Kanye приравнява знаменитостите с цветнокожото население, борещо се за права срещу расистките закони, пита Goldberg, на което Kanye отговаря: "Да, 100%… Приравнявам това с дискриминация. Приравнявам го с неравенство.”
 
Пред изненадания адвокат Kanye продължава: “Ние, като малцинствена група в Лос Анджелис, като знаменитости, трябва да се обединим и да забраним такива хора - хора, които искат да направят снимката, която да им донесе големите пари, големия чек".

Свързани новини

The Weeknd вместо Йе на Coachella

07.04.2022

Изхвърлиха музиканта от събитието

21.03.2022

Ye пак със скандал в новините

14.01.2022

Ето кого ще гледаме на Coachella 2022

13.01.2022

Kanye West показа новите си проекти

11.01.2022


flash