Чуй първия общ проект на Сантра, Pavell & Venci Venc' (видео)

Видеото към едното от двете парчета с участието на Pavell и Venci Venc' от хип-хоп формацията #Setaabrat.com, е вече факт. Само няколко дни след появата в интернет на "Изгрева и залеза”, в което модерният тандем партнира на Сантра, клипът е гледан над 100 хиляди пъти във vbox7.
 
 
След като чува първоначалната версия на парчето, създадена от дуета, Сантра оставя своя почерк върху музиката на Pavell и добавя нежните си вокали в своеобразен диалог с рап частта на момчетата. Общата работа на тримата върху текста пък води до крайния резултат - свежа композиция, в която се залага на силна лирика и епичен звук. Видеото, чийто режисьор е Bashmotion, следва естетиката на текста и пресъздава с впечатляващи кадри от небето над София невъзможната среща на изгрева и залеза. 
 
До броени дни се очаква премиерата и на дългоочакваното видео към новото парче на формацията #Setaabrat.com. След успеха на култовия хит от миналата година "Знаеш ли кой видях”, взривоопасната комбинация Ангел, Мойсей, Pavell, Venci Venc' и Декстър ще зарадват феновете с "Къде си брат”.

Свързани новини

Музикантът няма спирка

13.05.2024

Ново начало за Pavell

29.03.2024

Дуото празнуват юбилей с концерт

15.03.2023

Актрисата стана част от клип на дуото

06.03.2023

Дуото отново е тук

30.01.2023


flash