Без Spice Girls на юбилея на Victoria Beckham

Утре ще бъде едно от най-специалните събития за звездното британско семейство Beckham - 40-ия рождения ден на модната дизайнерка Victoria.
 
Въпреки всички прогнози за грандиозно парти и стотици известни гости както в Лос Анджелис, така и в Лондон, парти с любимите й коне и какво ли още не, моделиерката окончателно се е спряла на скромно тържество в много интимна обстановка, информира бгнес. Една от най-близките приятелки на Victoria - Eva Longoria и фризьорът Ken Paves са се ангажирали с организацията на вечерята, за която дизайнерката единствено знае, че ще се намира в ресторант близко до дома й в Лос Анджелис.
 
Най-важни сред гостите на Victoria са родителите й Tony и Jackie Adams, които ще летят до САЩ специално за празника и планират да останат поне няколко дни. Други специални хора в списъка на Beckham са дългогодишните им семейни приятели Gordon и Tanya Ramsay, като по последна информация Gordon има голямо участие в менюто за вечерята. 
 
Четири забележителни отсъствия за вечерта ще бъдат тези на бившите й колежки от Spice Girls, Mel B, Geri Halliwell, Mel C и Emma Bunton - въпреки, че бившият им мениджър (и добър приятел на дизайнерката) Simon Fuller ще е сред поканените, заедно със съпругата си.

Свързани новини

Официално е: Spice Girls се събират

05.02.2018

Victoria Beckham отрече реюниъна

24.11.2017

Spice Girls се събират в пълен състав?

14.11.2017

Spice Girls се завръщат с юбилейно турне

28.03.2016

Spice Girls тръгват на световно турне

11.08.2015

Коментари


flash