Търси в сайта...

Без Spice Girls на юбилея на Victoria Beckham

Утре ще бъде едно от най-специалните събития за звездното британско семейство Beckham - 40-ия рождения ден на модната дизайнерка Victoria.
 
Въпреки всички прогнози за грандиозно парти и стотици известни гости както в Лос Анджелис, така и в Лондон, парти с любимите й коне и какво ли още не, моделиерката окончателно се е спряла на скромно тържество в много интимна обстановка, информира бгнес. Една от най-близките приятелки на Victoria - Eva Longoria и фризьорът Ken Paves са се ангажирали с организацията на вечерята, за която дизайнерката единствено знае, че ще се намира в ресторант близко до дома й в Лос Анджелис.
 
Най-важни сред гостите на Victoria са родителите й Tony и Jackie Adams, които ще летят до САЩ специално за празника и планират да останат поне няколко дни. Други специални хора в списъка на Beckham са дългогодишните им семейни приятели Gordon и Tanya Ramsay, като по последна информация Gordon има голямо участие в менюто за вечерята. 
 
Четири забележителни отсъствия за вечерта ще бъдат тези на бившите й колежки от Spice Girls, Mel B, Geri Halliwell, Mel C и Emma Bunton - въпреки, че бившият им мениджър (и добър приятел на дизайнерката) Simon Fuller ще е сред поканените, заедно със съпругата си.

Свързани новини

Spice Girls тръгват на турне догодина

27.08.2018

Spice Girls ще озвучават анимация

30.03.2018

Geri Horner: Spice Girls са като брак

27.02.2018

Официално е: Spice Girls се събират

05.02.2018

Victoria Beckham отрече реюниъна

24.11.2017

Коментари


flash