Търси в сайта...

Pharrell Williams издава нов албум през март

Pharrell Williams ще издаде новият си албум, озаглавен G  I  R  L, на 3 март 2014. Албумът ще включва и хит #1 по целия свят в момента и с номинация за Оскар - “Happy”. 
 
"Когато ми предоставиха възможността да издам албум, три неща се завъртяха в ума ми. Първото е, че от лейбъла наистина са готови да издадат албума, за който винаги съм мечтал – без да ми поставят ограничения. Второто, че албумът ще бъде с празнично настроение и трето, че ще го кръстя G  I  R  L. Надявам се да ви хареса“, казва Pharrell.
 
Снощи вечерта Pharrell Williams изпълни парчето “Happy” на сцената на Британските музикални награди. На 2 март, музикантът ще представи песента и по време на 86-та церемония по раздаването на наградите на Академията. По-късно този месец, Pharrell Williams ще бъде специален гост в популярните телевизионни предавания Wetten Das (Германия) и Le Grand Journal (Франция). Миналата неделя Pharrell, заедно със Snoop Dogg, Busta Rhymes, Diddy & още куп звезди на хип хопа, пяха по време на мача на звездите - 2014 NBA All-Star (виж го тук).
 
“Happy”, сингълът, който първоначално Pharrell записва за саундтрака към "Аз, проклетникът 2“, в момента е #1 в iTunes сингъл чарта на Америка и оглавявава сингъл класациите в повече от 175 държави ; от тази седмица “Happy” е на #2 място в класацията на Billboard Hot 100. Този резултат превръща “Happy” в най-високо позиционираната песен в Billboard с номинация за Оскар през последните 10 години. 
 
Миналият месец, Pharrell Williams беше отличен с 4 награди Grammy за "Продуцент на годината“, "Албум на годината“ за проекта на Daft Punk, Random Access Memories, за "Запис на годината“ и "Най-добро поп изпълнение от дует“ за хита на Daft Punk - “Get Lucky”. В кариерата си до момента, Pharrell Williams има общо 7 награди Grammy.
 
У нас албумът G  I  R  L ще бъде издаден от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Свързани новини

Обявиха саундтрака на десетилетието

25.11.2019

N.E.R.D с нов албум

08.12.2017

Pharrell записа песен за след 100 години

16.11.2017

Pharrell Williams - "Yellow Light"

15.06.2017

Gwen Stefani на съд за авторски права

20.01.2017


flash