Justin Timberlake има здравословни проблеми

Justin Timberlake се принуди да отмени шоуто си 20/20 Experience в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк поради здравословни причини, които отказа да разкрие, информира бгнес.
 
"Хей, Ню Йорк, няма лесен начин да направиш това... за съжаление се налага да отложа за петък представлението тази вечер поради здравословни причини", написа изпълнителят до феновете си в Туитър.
 
От каквото и да страда звездата обаче, то трябва да е временно, тъй като програмата за концертите му остава непроменена. Певецът е по средата на световното си турне, като през следващите шест месеца ще се срещне с феновете си в Европа, Близкия Изток, Азия и Северна Америка.
 
"Много се извинявам на всички, които са си купили билети за довечера. Надявам се да ви видя в пълен състав в петък вечер", добави в обръщението си Timberlake.
 
За да бъде концертът на звездата на максимално високо ниво, преди участие той се придържа към строги правила, които включват мълчание в продължение на два часа, медитация и висене с главата надолу, за да засили кръвообращението си, съобщава в. "Daily Mail".

Свързани новини

Timbaland се завръща с нещо интересно

01.09.2023

И Джъстин продаде правата си

30.05.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Излиза филм за разголването на Janet

02.11.2021

Любовта победи: 7 звездни двойки

13.07.2021


flash