Miley Cyrus открито за раздялата с Liam

Miley Cyrus проговори за раздялата си с Liam Hemsworth в откровено интервю за края на годината.
 
Тя заяви, че й е нужно време да свикне с факта, че е необвързана. Журналистката Barbara Walters е известна със способността си да измъква и най-интимните подробности от интервюираните. И именно затова не беше никаква изненада, че разговаряйки с Miley Cyrus, бързо стигна до въпроса за Liam Hemsworth и най-обсъжданата раздяла през годината. Miley е една от "10-те най-обаятелни личности" на Walters за 2013 и интервюто й с нея разкрива част от нея, която почти не познаваме, а и трудно бихме могли да опознаем заради изявите й, с който цели да шoкира публиката.
 
Новата искрена и уязвима Miley разказа за годежа си с по-младия брат Hemsworth. "Бях толкова уплашена, че ако остана сама, ще бъда сама завинаги. Мисля си, че победата над този страх е най-голямото ми постижение през цялата година", каза скандалната певица.
 
Двамата се запознават на снимките на филма "Последната песен" през 2009 и обявиха годежа си две години по-късно. Новината за раздялата им дойде през септември, когато Cyrus беше разкритикувана за шокиращото й представяне на церемонията по раздаването на Видео музикалните награди на MTV.
 
Колкото до самия годеж, изпълнителката казва, че не съжалява за нищо. "Не съм много сигурна, че разбирах напълно значението на това да си на 19, а се сгодих именно на толкова, но определено не бих променила това", казва Cyrus. "Беше много забавно да нося голям камък няколко години, но сега се чувствам така, сякаш наистина мога да бъда щастлива. Чакам тези моменти на тишина, в които просто си стоя вкъщи сама със себе си", сподели звездата. "Не искам никога повече да изпитвам нуждата от някого така, сякаш когато си без него, не можеш изобщо да съществуваш".

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

01.04.2022

Miley Cyrus с нов мъж

10.01.2022

Скандал между Kim и Miley?

07.01.2022

#FreshNewMusic (24-31.10.21)

01.11.2021

Miley Cyrus се обясни в любов на Liam

03.12.2020


flash