One Direction издават нов албум - Midnight Memories

Британската поп сензация, момчетата от One Direction, обявиха, че на 25 ноември ще излезе новият им трети студиен албум, озаглавен „MIDNIGHT MEMORIES” (Syco/Columbia Records). У нас албумът ще бъде издаден в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

MIDNIGHT MEMORIES” ще включва и мега хита на бандата “Best Song Ever, който се превърна в най-гледаното видео във VEVO с общо 12.3 милиона гледания в първите 24 часа от премиерата. Песента спечели наградата на музикалните видео награди на MTV за 2013-та година в категорията „Песен на лятото”.

2013-та е изключителна година за бой бандата от X Factor, която осъществи първото си световно турне „Take Me Home World Tour” с повече от 100 концерта в 21 страни на четири континента.  През февруари т.г., групата посети африканската държава Гана под егидата на хуманитарната организация „Comic Relief” и записа благотворителния сингъл “One Way Or Another (Teenage Kicks)”. Малко по-късно One Direction спечелиха британската музикална награда в категорията „Глобален успех”, а през август 2013г. занесоха в къщи 6 отличия от американските награди „Teen Choice Awards” включително за група на годината.

На 30 август момчетата дебютираха и в киното с премиерата на документалния концерт филм за тях, озаглавен „One Direction: This Is Us” в 3D формат. Филмът регистрира феноменален успех, след като оглави бокс офис класациите на САЩ и Великобритания с продажби за невероятната сума от 18.4 милиона щатски долара и приходи от още 14.8 милиона в останалите страни.

В началото на 2014-та година, One Direction планират ново световно турне, озаглавено „Worldwide Where We Are Stadium Tour”, което ще стартира във Великобритания и ще включва 2 последователни вечери на стадион Уембли, както и 8 допълнителни концерта на стадиони в Обединеното Кралство и Ирландия, билетите, за които вече са продадени.


Свързани новини

Най-популярните песни за караоке

21.12.2012

Тейлър и Хари показаха връзката си

03.12.2012

One Direction искат да работят Jay-Z

28.11.2012

Музиката на Адел приспива най-добре

22.11.2012

One Direction номер едно и в САЩ

21.11.2012


flash