Taylor Swift: "Залял ме е порой от идеи за следващия албум"

Taylor Swift  вече работи по следващия си албум, стана ясно след концерта й в събота. В бекстейдж интервю за сп. "Rolling Stone" изпълнителката признава, че вече няма търпение да се отдаде на пълноценна работа по наследника на Red.
 
"Залял ме е порой от идеи в последните няколко седмици, все едно се отприщи бент", коментира тя творческия процес. "И вече съм на този етап, в който е дразнещо да си около мен, защото присъствам само в половината от разговора, а после става ясно, че докато той продължава, аз редактирам втори куплет на онова, което пиша в главата си."
 
В Red Swift експериментира с колаборации, пишейки заедно с Max Martin, Shellback и Dan Wilson. И вече си е набелязала артиасти, които иска да включи в следващия си проект: "Наистина обичам екипната работа. работиш с куп различни хора и сред тях намираш такива, с които имате почти магическа връзка в студиото. Знам кои са тези хора и знам с кого искам да работя отново. Но има и много други, на които се възхищавам и с които бих искала да вляза в контакт, така че ще видим как ще се развият нещата."
 
Едно обаче е ясно - тя не иска да направи подобие на Red. "Мисля, че идеята за различен подход към всеки от албумите ми е вълнуваща. Не искам никога да повтарям начина, по който съм подходила към един албум. Защо? Какъв би бил смисълът? Завладяващо е, че когато стартираш нов проект, имаш безкрайни възможности, стига да искаш да се развиваш и да експериментираш. Ако си склонен да станеш различен човек самия ти, всичко е възможно. Това е и начинът, по който аз гледам на нещата. В един лабораторен стадий на експеримент в улавянето на новото нещо, което харесах."
 
И какво ще е това "ново нещо"? "Не мога да ви кажа още", казва тя с усмивка.

Свързани новини

Тейлър Суифт счупи всички рекорди

31.10.2022

Певицата обяви датата на новия си албум

29.08.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Тейлър Суифт с научна степен

30.03.2022

Тейлър Суифт - сгодена?

21.02.2022


flash