Stooshe пуснаха “Slip” като нов сингъл от дебютния си албум

Момичешката поп банда Stooshe е на път да се завърне в чартовете това лято с новия си сингъл “Slip”. Парчето е включено в излезлия на 27 май дебютен албум на триото London With The Lights On.
 
Видеото към сингъла е дело на режисьора Bryan Barber, известен с неудържимата си енергия и отчетлив визуален стил, типични за някои от неговите най-обичани видеоклипове, включително “Hey Ya!” и “Roses” на Outkast, “Girl” на Destiny’s Child и “Ain’t No Other Man” на Christina Aguilera.
 
 
Продуциран от Future Cut (Olly Murs, Lily Allen), London With The Lights On е изпълнен с провокативни, енергични парчета със запомнящи се съвременни припеви и три невероятни вокала. В допълнение към “Slip”, в албума са включени двата топ 5 хита – “Love Me” и сертифицирания със злато “Black Heart”, който продаде почти 500 хиляди копия и прекара шестнадесет седмици в топ 40. Успехът на тези две парчета означава, че Stooshe са продали повече сингли от всеки друг от номинираните за BBC Sound of 2012.
 
Освен “Slip”, албумът включва и трите чисто нови песни “Put The Kettle On”, “Round 2” и “Fly Again”, наред с ранните любими парчета на Stooshe, като “Hoochi Mumma” и “Kiss Chase”. Deluxe Edition на албума е допълнен от още шест песни, включително и свежи нови версии на парчетата “Here Comes The Hotstepper” на Ini Kamoze и “Whatta Man” на Salt ‘n’ Pepa.
 
Албумът London With The Lights On на Stooshe е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини



flash