Фенове на One Direction желаят смъртта на Nathan Sykes от The Wanted

Звездата от The Wanted Nathan Sykes е получавал смразяващи кръвта смъртоносни заплахи и пожелания от феновете на One Direction, покрай нестихващата онлайн вражда между двете групи. Макар тя да се проточва вече няколко месеца,  Sykes е убеден, че някои фенове са отвели конфликта твърде далеч.
 
Наскоро изпълнителят премина хирургическа операция на гърлото и разкри, че е бил бомбардиран със злобни съобщения от фенове на бандата-съперник. "Интересното е, че точно аз, който по обясними причини стоях извън конфликта, получих заплахи за живота си. А когато бях в операционната, в туитър са ми писали "Надявам се докторът да ти пререже гърлото, докато има тази възможност", казва той пред британския "Sun".
 
Max George също потвърди, че е получавал заплахи, добавяйки "Отраснал съм на място, което не беше от най-добрите и безопасните, но не си спомням да съм използвал езика, който използват някои от тези хлапета. Някои от тях са на 10 години, а вече могат да опишат в детайли как садистично да убиеш човек."

Свързани новини

Бъбреци тормозят звездата

28.08.2023

Луи Томлинсън с концерт у нас

14.10.2022

#FreshNewMusic тази седмица

03.12.2021

One Direction отбелязаха своя юбилей

28.07.2020

Liam Payne е готов за One Direction

27.09.2019


flash