Търси в сайта...

Miley Cyrus: "Алкохолът е много по-опасен от тревата"

Miley Cyrus защити правото си да пуши трева, настоявайки, че подобен навик е далеч по-малко опасен от алкохола, например. 
 
Актрисата и певица, която изгря като дете-звезда в сериала на Disney "Hannah Montana", имаше неприятности по темата рез 2010, когато на видео беше заснето как пуши трева от бонг. Наскоро тя направи и дует с един от най-отявлените фенове на канабиса, Snoop Dogg, наречен "Ashtrays and Heartbreak", а сега коментира и директно употребата на веществото.
 
В откровено интервю пред "Rolling Stone" й зададоха въпроса дали пуши трева и тя отговори: “Не очаквате някой, на когото са задали такъв въпрос, да отговори с "Да", нали? Записах песен със Snoop Dogg, наречена "Ashtrays and Heartbreak", така че можете да съберете две и две." 
 
“Мисля, че алкохолът е много по-опасен от марихуаната. Хората може да ми се ядосат, че го казвам, но не ми пука. Виждала съм много хора да затъват в употребата на все повече алкохол до фатален край, но никога не съм видяла това да се случи с някой, който пуши трева", пояснява позицията си 20-годишната изпълнителка и добавя: “Стига да не е незаконно, има много по-опасни неща… А тук, в щата Калифорния, е легално, така че съм щастлива да живея на място, където можеш да бъдеш какъвто си поискаш.”

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

01.04.2022

Miley Cyrus с нов мъж

10.01.2022

Скандал между Kim и Miley?

07.01.2022

#FreshNewMusic (24-31.10.21)

01.11.2021

Miley Cyrus се обясни в любов на Liam

03.12.2020


flash