Carl Cox пусна Pure Intec Two, можеш да го получиш безплатно

На пазара излезе продължението на култовата серия Pure Intec на лейбъла на Карл Кокс Intec Digital. Компилацията идва 9 години след старт на поредицата през 2004.
 
“Мислим, че е време. Работихме доста упорито в последните години, за да изкараме Intec отново в първите редици на световната техно-сцена. Имаме страхотен списък от талантливи диджеи и е време да им дадем възможност за признание. Това ново издание отбелязва успеха на лейбъла и отразява изключителните качества на нашите артисти и техните тракове”, споделя Carl за новия албум. 
 
Pure Intec Two идва в две части. Първата е миксирана от самия Cox и включва освен оригинални тракове, и няколко имена – гости на лейбъла, като Jim Rivers, Ben Sims, Yousef, Foamo, Tomy Declerque, Reso, Nicole Moudaber, Sharam, Layo & Bushwacka! и Loco Dice.
 
Втората част е дебютната компилация на Jon Rundell, с ексклузивни тракове на артистите от Intec Digital - The Junkies, Victor Vera, Nicole Moudaber, Daryl Stay, Dosem, Pirupa, Alex Sibley, Marco Bailey, Carlo Lio, Tomy DeClerque, Mark Reeve, Ben Sims, както и самият Jon в колаборация с Digital Primate. 
 
В Pure Intec Two специален бонус са няколко ремикса на парчета от албума All Roads Lead to The Dancefloor (2011), който Carl Cox пусна на USB-флашка със специален самообновяващ се софтуер, позволяващ на феновете да получават последователни части от албума в рамките на повече от година. 
 
Успехът на този формат е и причината новата компилация да излезе със същата технология. Концепцията е ясна – всеки фен, който заплати Pure Intec Two, получава бонус тракове от лейбъла, които автоматично се качват при включване на USB-флашката в компютър с интернет.
 
Разбира се, на партито в България ще чуем голяма част от Pure Intec Two. Компилацията тепърва ще бъде представяна със серия тематични партита, а Carl Cox пристига у нас дни, след като събра най-големите имена от техно сцената под купола на Carl Cox Tent на Ultra Music Festival в Маями и беше хедлайнер на най-големия фестивал за електронна музика в Европа – Time Warp в Германия. 

Свързани новини

Рекорден интерес към Carl Cox у нас

14.04.2015

Carl Cox с парти в София през април

13.01.2015

Четири часа Carl Cox в Арена Армеец

01.04.2013


flash