Carl Cox идва за да изнесе сет през април

На 19 април в Арена Армеец се завръща любимецът на българската публика Carl Cox.
 
Metropolis и почитателите му в България отдавна очакват с нетърпение място, време и парти, които да отговарят на мащабите на музиката, енергията и потенциала за грандиозни събития на техно титана. Тази пролет пресечната точка е налице. Освен обикновените билети, Metropolis вече пуснаха и специалната лимитирана серия VIP-билети за максимално близък контакт между хедлайнерите на събитието и най-запалените им фенове. 
 
Пропуските на цена от 80 лева осигуряват достъп до специалната VIP-зона през отделен VIP-вход, а в цената влизат и 2 напитки. VIP-зоната на партито ще включва множество удобства – специално обслужване, мека мебел, отделна звукова система и разбира се – парти-атмосфера, в която усещането за огромна зала ще бъде трансформирано до обстановката на луксозен клуб. Разбира се, количеството VIP-пропуски е ограничено - до 200 броя, които могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. 
 
Вратите на Арена Армеец ще бъдат отворени в 21:00, а в 22:00 партито ще открие сетът на Petar. Между 22:00 и 23:00 настроението ще подгряват Stein & ValEx, а след тях на сцената ще се качат Jassen Petrov & DJ Doncho. Между 01:00 и 02:00 ще чуем устойчивия тандем в екипа на Metropolis - Miss Lidiya & DJ Smurf (Roboloco). 
 
Carl Cox ще взриви Арен Армеец с 4-часов сет между 02:00 и 06:00 сутринта. Партито ще приключи със сета на DJ Steven в ранните часове на следващата сутрин. 

Свързани новини

Рекорден интерес към Carl Cox у нас

14.04.2015

Carl Cox с парти в София през април

13.01.2015

Carl Cox пусна Pure Intec Two

15.04.2013


flash