Новият клип на Wiz Khalifa разказва историята на млада боксьорка

Wiz Khalifa се завръща в играта с най-новия си сингъл “Let It Go” с участието на Akon. Парчето е от актуалния албум O.N.I.F.C., който излезе на музикалния пазар в края на миналата година.
 
В режисираното от Ryan Hope видео изпълнителите остават встрани от светлината на прожекторите, за да влязат в ролята на разказвачи и да ни потопят в историята на младо момиче, чиято голяма мечта е да бъде боксьорка. Главната героиня в “Let It Go” тренира упорито у дома, посещава вечерно училище и съчетава всичко това с работа в долнопробен стриптийз клуб през нощта. Независимо от пречките, които се появяват по пътя й към успеха, момичето е твърдо решено да не се отказва от това, което желае най-силно и да се бори докрай за реализирането на мечтата си.
 

O.N.I.F.C., който включва също и парчетата “Work Hard, Play Hard”, “It’s Nothin’ (feat. 2 Chainz)” и “Remember You (feat. The Weeknd)”, е последовател на сертифицирания със злато дебютен запис Rolling Papers, който излезе на музикалния пазар през март 2011 и даде мулти-платинените хитове “Black And Yellow”, “Roll Up” и “No Sleep”.
 
Албумът O.N.I.F.C. на Wiz Khalifa е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Обявиха саундтрака на десетилетието

25.11.2019

2 Chainz и Wiz Khalifa - “Gang Up”

18.04.2017

2 Chainz и Wiz Khalifa - "Gang Up"

29.03.2017

Fast & Furious 8 OST излиза през април

07.03.2017

Cash Cash - “Broken Drum”

23.06.2016


flash