Търси в сайта...

Бездомният брат на Madonna я разкритикува пред медиите

Бездомният брат на Madonna нападна публично звездата, настоявайки, че известната му сестра не се интересува дали той е жив или мъртъв.
 
Anthony Ciccone, по-големият брат на певицата, от три години живее по улиците на Травърс Сити, Мичиган, след като загуби работата си в семейното лозе.
 
Преди Madonna опитваше да помогне на брат си в битката му с алкохола, плащайки престоя му в клиника в Тексас преди осем години, но лечението се оказа неуспешно и наскоро Ciccone прекара месец в затвора заради пиянство на публично място и използване на нецензурен език в приcъствието на деца. 
 
В нападките си към своята сестра-суперзвезда, която наскоро влезе в клуба на милиардерите, Ciccone заявява пред Mailonline: "На Madonna не й дреме дали съм жив или мъртъв. Тя живее в свой собствен свят. Никога не съм я обичал, тя също не ме е обичала. Никога не сме се обичали. Сега съм в това положение, защото никой от семейството ми не е зад гърба ми - когато нещата се объркаха, никой не беше до мен, за да ми помогне. Искам да работя. Какво бихте направили вие при тези обстоятелства, при положение, че цялото ви семейство е срещу вас?"
 
Но Kathy Mateyer, близка приятелка на семейството, която също работи във винарския комплекс на семейството, твърди, че и Madonna и баща й са се опитвали многократно да протегнат ръка на брат й - безуспешно. "Толкова пъти му помагахе", казва тя пред изданието. "Баща им го вкара в клиника и му даде толкова шансове. Мисля, че Madonna плащаше за клиниката всеки път, а те не бяха малко."

Свързани новини

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата пак е сингъл

27.04.2022

Нов ремикс на "Frozen"

02.03.2022

Мадона режисира филм за себе си

17.02.2022


flash