Пет неща, които характеризират новия мъж на Britney Spears

Britney Spears потвърди ширещите се слухове, че е открила любовта отново и има нова връзка, след като се появиха снимки, на които тя открито демонстрира близост с млад мъж в края на миналата седмица.
 
Изпълнителката разтрогна годежа си с бившия си мениджър Jason Trawick през януари и от тогава започнаха слуховете, че е започнала да се среща с адвоката David Lucado. След като бяха снимани да се държат за ръце, разхождайки се из мол в Калифорния, връзката им стана публична. 
 
Ето 5 неща, които вече се знаят за David Lucado.
 
1. Той е южняк, също като нея. Макар, че Britney е от по-дълбокия юг - Кентууд, Луизиана - David е роден в Апоматокс, Вирджиния, преди да се установи в Атланта. 
 
 2. Той е нормален човек. Досега Britney излизаше с други певци, танцьори, агенти и дори папараци, но сега най-сетне се е спряла на обикновен човек, който, според източник на "E!" е "скромен и земен”. Звучи по-добре от всичко, с което си е имала работа в последните години.
 
3. Не е с нея заради славата. Дори след като Britney и David бяха забелязани да празнуват заедно св. Валентин, той продължи да бъде мистерия, за когото нищо не се знаеше. За да избегне нежеланото внимание, той дори изтри профила си във фейсбук, бъпреки, че беше заключен и за лична употреба.
 
4. Има стабилна работа. Макар Britney да е очевидно по-богатата в тази връзка, David не лежи на портфейла й, защото си има стабилна практика в адвокатска кантора.
 
5. Има си хобита. Освен да ухажва световноизвестната певица, David има и други интереси, сред които е и голфът. 27-годишният адвокат е страстен голфър и даже заведе Britney да поиграе на 15 март. Според присъстващи David е носел свое собствено оборудване -стикове, обувки и ръкавици, и е показал завидни умения.

Свързани новини

Бритни Спиърс записа песен с Елтън Джон

26.08.2022

Бритни Спиърс се завръща

09.08.2022

Тъжна новина от Бритни

16.05.2022

Бритни Спиърс чака дете

12.04.2022

40-годишната звезда ще пусне мемоари

23.02.2022


flash