Бивша приятелка на Ne-Yo го съди заради ТВ интервю

R&B певецът Ne-Yo е изправен пред заплахата да бъде съден от бившата си приятелка, заради начина, по който е коментирал края на връзката им в документален филм от 2012.

Изпълнителят на "So Sick" споделил пред специалното издание на VH1 "Behind The Music" от миналия септември подробности за бившата си приятелка Jessica White. Пред камерата той разкрил, че White е родила дете през 2005, като е посочила Ne-Yo (чието истинско име е Shaffer Smith) за баща в акта за раждане.
 
Майката на Ne-Yo и най-близките му приятели обаче го накарали да направи тест за бащинство, който разкрил, че той не е биологичният баща на бебето Chimere, което го съкрушило и разбило сърцето му. Любовниците се разделили, като се споразумели да не коментират случая пред медиите. След това Ne-Yo загубил всякаква връзка с бившата си приятелка и бебето, което смятал за свое.
 
Сега White твърди, че след неговите откровения по телевизията тя е станала обект на вербално насилие, включително обвинения, че е “жалка к***а” и "златотърсачка", и го обвинява за това, че с интервюто си я е накарал да изглежда “като безчестна жена, която умишлено го е подвела да вярва, че е баща на детето й, за да може да измъкне от него куп пари.”
 
Тя е завела дело срещу бившия си партньор и търси обезщетение за непосочени конкретно щети, твърдейки, че е загубила работата си като фотограф и графичен дезайнер заради забележките му, съобщава TMZ.com.
 
Делото идва само три месеца след като адвокатката на White, Gloria Allred, обвини Ne-Yo, че е нарушил официалната уговорка за дискретност между двойката, разрушавайки репутацията на клиентката й. Allred изпрати предупредително писмо към звездата още през декември, твърдейки, че White не може да работи и е принудена да търси финансова помощ, защото е "възпрепятствана от гадене, повръщане и косопад" в резултат на коментарите му. Тогава обаче надеждата на White е била да разрешат въпроса доброволно и извън съда.
 
Ne-Yo вече е коментирал драмата, която се отприщи след излъчванвето на изданието на "Behind The Music", отричайки, че се е възползвал от случая да си върне на бившата си. В туит, публикуван през септември, той написа: “Искам да се знае, че целта на интервюто ми в BEHIND THE MUSIC не беше да нападам Jessica White. Бяхме млади, човек прави грешки. ПРОСТИЛ СЪМ... Да държиш карез означава да объркаш всичко, с което си благословен. Не мразя Jessica White. Желая на нея и Chimere всичко най-добро, където и да са.”

Свързани новини

Celine Dion направи дует с Ne-Yo

15.03.2013

Новото парче на Ne-Yo #1 в Англия

13.09.2012

Ne-Yo се завръща с нов албум

31.05.2012

Ne-Yo става вицепрезидент на Motown

26.01.2012

Ne-Yo се сгоди

21.09.2011


flash