Пацо отново в Тайната стая

След като зрителите гласуваха Пацата да е първият изгонен от Къщата, но Big Brother реши да му даде втори шанс, като го върне в шоуто. Условието е Панайот да живее в Тайната стая, без знанието на Съквартирантите и да изпълнява безпрекословно мисиите, които ще му се дават. Ако се справи с тях, той ще се върне обратно в Къщата като пълноправен Съквартирант. Ако не успее, Big Brother ще му даде безплатен билет до Гълъбово и Пацата завинаги ще напусне Къщата.Панайот прие условията на Big Brother и влезе в Тайната стая.

Пацата, Стойка, Дими и Сани бяха номинирани в първите елиминации на Big Brother All Stars. Те получиха най-много гласове за изгонване от Съквартирантите си. Въввтората част на живото предаване телефонните линии бяха отворениизрителитегласуваха с негативен вот кого не искат да виждат в Къщата повече.

Стойка беше номинирана от четирима от участниците. Мисията й да се представи като примадоната на Къщата се оказа неуспешна, тъй като останалите Съквартиранти избраха Сани за най-претенциозна. В Изповедалнята Стойка се разплака, след като стана ясно, че бюджета на Къщата ще бъде драстично намален и Съквартирантите ще трябва да живеят със 100 лева на седмица. Най-ядосан от провала на мисията е Пацата, който обвини Стойка за това, че не е била достатъчно убедителна.

Единствената номинация за македонската красавица Цеце дойде от Борислав, който подозира, че тя и Никола имат (или са имали) връзка. Никола от своя страна получи две номинации.


Свързани новини

Парис Хилтън: “Аз съм обикновено момиче"

17.09.2013

Vip Brother стартира

16.09.2013

"Тв7" взе и "Биг Брадър"

20.12.2012

Стоян с ода за Панайот

30.11.2012

Съквартирантите казват "Да"

29.11.2012


flash