Над 300 зрители с желание да влязат в Къщата

Приключи онлайн кастингът на BigBrotherAllStars, благодарение на който зрители и фенове на шоуто имаха възможност да станат част от звездите в Къщата.

За първи път в историята на шоуто у нас един от феновете ще получи уникалния шанс да се присъедини към участниците, а за 10 дни от началото на състезанието повече от 300 души са изпратили видеа, в които по атрактивен начин разказват защо именно те заслужават да са новите звезди на България. Някои от феновете признават, че искат да влязат в Къщата, за да избягат от работното си ежедневие, други искат да станат известни със своя талант, а трети обещават, че ако влязат в Къщата, ще помогнат на новите Съквартиранти да влязат в перфектна физическа форма. Най-харесваните видеа ще бъдат оценявани от продуцентите от Old School Productions, като измежду тях те ще изберат най-талантливия претендент.

Той или тя ще прекара в Къщата две незабравими седмици в компанията на звездите от риалити формати от България и Македония, кaто името на победителя ще стане ясно до края на тази седмица, а самият той ще влезе в Къщата още следващия понеделник, на 26 ноември, по време на живото предаване.

Над половин милион пъти са гледани видеата в онлайн платформата NovaPlay, а най-харесваното от тях има 4500 харесвания, получeни от бутона “Like” на социалната мрежа Facebook.. Претендентите за участие в BigBrotherAllStarsса предимно мъже, като най-голям брой участници има от градовете София, Пловдив, Стара Загора, Варна и Благоевград.


Свързани новини

Парис Хилтън: “Аз съм обикновено момиче"

17.09.2013

Vip Brother стартира

16.09.2013

"Тв7" взе и "Биг Брадър"

20.12.2012

Стоян с ода за Панайот

30.11.2012

Съквартирантите казват "Да"

29.11.2012


flash