Орлин стана любимата звезда на България

Орлин Павлов спечели ВИП Брадър 2012. Певецът успя да се пребори с малка преднина пред Фънки за обичта и подкрепата на публиката.  

Пръв от финалистите Къщата на ВИП Брадър напусна световният шампион Благой Иванов Багата. Въпреки, че беше сочен за победител и то нагласен, Багата излезе, а малко след него напусна и синоптичката Никол. Третото място е за Къци Вапцаров. Той и Фънки изненадаха на напускане с прегръдка. Фънки му каза: "Филмът свърши, обичам те", Къци пък по-късно сподели, че също го обича и е научил много от него. 

Финалистите изнесоха концерт от дуетни изпълнения. Той беше открит от Багата и поп фолк певицата Анелия, които изпълниха песента "Завинаги". В оригинала на парчето Анелия пее с Миро. Въпреки фалшивото пеене на самбиста, той получи овациите на публиката.

Поли Генова пък беше дуетната половинка на Къци, с когото изпяха нейния хит "На инат". "Почивни дни" на рап певеца Криско получи ново звучене, когато към него се включи красавицата от прогнозата за времето Никол.

Истински разпали публиката Фънки, който направи изключително артистично представяне с "Контрол" на евъргрийна "Най-щастливия ден". В "римейка" на песента те включиха припева "Къцамун, къцамун".

Графа, Бобо и печения Орлин, както Ники Кънчев представи триото, закриха концерта с абсолютния хит "Дим да ме няма". 


Свързани новини

Константин Вълков по Нова тв

17.01.2013

"Тв7" взе и "Биг Брадър"

20.12.2012

Сериал № 1 в САЩ, “Отмъщението” по Нова

06.12.2012

Стоян с ода за Панайот

30.11.2012

Съквартирантите казват "Да"

29.11.2012


flash