Новият филм за агент 007 покори британската критика

Британската критика е във възторг от новия филм за суперагента Джейс Бонд "007: Координати "Скайфол", който в петък бе показан на закрито специално за кинорецензентите от водещите медии.

Самият филм ще тръгне по британските кина на 26 октомври, той е по повод половинвековния юбилей от първия филм за Джеймс Бонд. Режисьорът е Сам Мендес, който впрочем през 1999 г. получи "Оскар" за филма си "Красота по американски". Дениел Крейг (на снимката) отново се превъплъти в британското суперченге. Главната отрицателна роля бе поверена на испанския актьор Хавиер Бардем. "Момичетата на Бонд" са пресъздадени от френската актриса Беренис Марло и от британската Наоми Харис (също на снимката). Джуди Денч пък изигра ръководителката на британското разузнаване, но това е последната и роля във филмите за Джеймс Бонд.

"Дейли мейл" поставят на филма оценка пет от пет възможни. Най-високата оценка за филма даде и авторитетният в. "Таймс". "Крейг е великолепен – няма да бъдете разочаровани. За агента 007 започват нови 50 години", пише сп. "Джи Кью". А ето какво пише в туитър кинокритикът на Би Би Си Райън Дилън: "Очаква ви потресаваща гощавка. Не искам да рецензирам филма в радиоефира, защото без да искам мога да кажа нещо излишно. Просто е яко!"


Свързани новини

Виж новия трейлър на "No Time To Die"

04.09.2020

Адел подаде документи за развод

13.09.2019

Daniel Craig се завръща като James Bond

16.08.2017

Новият Bond вече със сценаристи

13.03.2017

И Sam Mendes се отказа от James Bond

31.05.2016


flash