Златка призна, че иска да бъде с Багата

 

Вече почти месец Съквартирантите живеят изолирано от реалния свят и нормалния си живот. Това, което ги прави едновремонно щастливи и тъжни, е спомена за любимите хора. Това изпитание се оказа особено трудно за Златка, която живее в Къщата с бившия си приятел и спомените за тяхната любов я измъчват.  Златка продължава да носи своя приказен костюм, тъй като за нея да се грижи за Багата е не просто мисия, а връщане към голямата споделена любов, която двамата са изживяли. 

Златка помоли VIP Brother да удължи мисията й да се грижи за Багата, като написа молбата си на лист хартия, с червило и я показа на камерите.  В Изповедалнята тя призна, че все още иска да бъде с него, но знае, че това няма как да се случи. Златка твърди, че харесва Благой такъв, какъвто е, дори когато е студен към нея. През сълзи тя разказва как е преживяла новината, че Благой е в болница и защо не е отишла да го види. След откровенията си в Изповедалнята, Златка промени мнението си и помоли VIP Brother мисията й да приключи час по скоро, защото  не може да понася повече близостта с бившия си приятел. Самосъжалението й води до нервна криза. Племейтката не може да спре да плаче и след като честити рождения ден на Благой, отива в кухнята и казва на Съквартирантите, че се задушава, не може да диша и лявата ръка й е изтръпнала. Другите жени я водят в тоалетната, тя припада пред вратата. Диагнозата “нервен срив” поставена от докторите малко по-късно, само потвърждава убеждението на останалите, че Златка все още обича бившия си приятел.

Междувременно, VIP Brother е подготвил нова мисия за Съквартирантите, а те ще трябва да се борят да станат световно известни звезди. По време на новата им задача виповете ще бъдат разделени на четири формации, които ще се изявят в различни музикални стилове. VIP Brother разпредели групите по следният начин:

Мариана, Орлин, Люси и Камелия ще са поп-бандата „Спайс ейнджълс”. Фънки, Иван и Никол ще бъдат рокаджиите от „Пинк пърпъл”. Николай, Юлиан и Кристина ще са известните в цял свят оперни тенори „Тримата тенори“. Бони, Златка, Багата иКъци ще бъдат българската фолк формация „Оркестър Брадари”. Изпълненията им ще бъдат качени като видеа на сайта на VIP Brother /www.vipbrother.bg/ по време на предаването в петък вечер. Зрителите ще могат да гласуват за изпълнението, което харесват най-много, като с техните гласове ще бъде избран и отбора победител. Гласуването ще продължи от началото на предаването утре, петък, до 22.00 часа същата вечер. В рамките на два часа отбора събрал най-много харесвания  ще бъде обявен за победител и ще получи редица звезди привилегии, а членовете на изгубилите отбори ще трябва да спят в двора на Къщата и да се държат като истински фенове.

Къци за пореден път стана основна атракция в Къщата, след като превърна леглото си в шатра, за да не настине. Фактът, че той си мери кръвното по няколко пъти на ден и държи да се храни здравословно дразни Съквартирантите и те не престават да му се подиграват. Иван пита другите Съквартиранти дали са виждали друг път човек да носи китара и апарат за кръвно едновременно. Двамата успяват да си изяснят отношенията, след като актьора пита Къци с какво точно го дразни. Шегите с Къци продължават и останалите мъже не го оставят да спи.


Свързани новини

Константин Вълков по Нова тв

17.01.2013

"Тв7" взе и "Биг Брадър"

20.12.2012

Сериал № 1 в САЩ, “Отмъщението” по Нова

06.12.2012

Стоян с ода за Панайот

30.11.2012

Съквартирантите казват "Да"

29.11.2012


flash