Принцеса Даяна била убита в линейката?

"Даяна е убита в автомобила на "Спешната помощ". Това пише на първата си страница американския таблоид "Глоуб", цитиран от Kross, който в новия си брой твърди, че разполага с нови доказателства за смъртта на британската принцеса. 

Въпреки, че от нейната кончина изминаха вече 15 години, все още продължават да витаят слухове за заговор срещу бившата съпруга на принц Чарлз, в който обикновено са замесени британското кралско семейство и тайните служби.

Началото на поредния и вероятно не и последен подобен слух постави списание "Глоуб", което в свой обширен материал по този повод посочва, че принцесата е била в убита в автомобила на "Спешната помощ", докато е пътувала към болницата.

Списанието отрича официалната версия за инцидента, според която нито Даяна, нито нейния партньор Доди Ал-Фаед не са били с предпазни колани в момента на транспортната  злополука. Според изданието, Даяна е преживяла сблъсъка в парижкия тунел, но по-късно е била убита в линейката.

Принцеса Даяна загуби живота си при автомобилна катастрофа в тунела "Алма" в Париж на 31 август 1997 година. Според официалната версия, до катастрофата се е стигнало след като автомобилът, в който тя е пътувала заедно с партньора си Ал Фаед, се е блъснал в стената на тунела в центъра на Париж.


Свързани новини

#FreshNewMusic от изминалата седмица

27.05.2022

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022

#FreshNewMusic тази седмица

01.04.2022

#FreshNewMusic от изминалата седмица

16.02.2022

Enrique Iglesias с нов летен хит

02.07.2021


flash