Хайди Клум ще води Европейските музикални награди на MTV

Германският топ модел Хайди Клум ще бъде водеща на церемонията по раздаването на Европейските музикални награди на MTV.

Манекенката ще води церемонията във Франкфурт, Германия, на 11 ноември, неделя, и няма търпение събитието да се проведе в родината й. "За мен е чест да бъда водеща на церемонията по раздаването на Европейските музикални награди на MTV при завръщането им в моята родина Германия. Церемониите по раздаването на Европейските музикални награди на MTV са едни от най-важните в световната музика, мода и култура и съм щастлива да съм част от показването на това уникално шоу пред зрители от цял свят", заяви Клум.
Риана получи най-много номинации за церемонията в шест категории, включително за най-добър поп изпълнител, най-добър външен вид, най-големи почитатели и най-добра изпълнителка. Следва Тейлър Суифт с пет номинации за престижните награди, включително за най-добро изпълнение на живо. Тя ще се конкурира с Риана, Кейти Пери, Пинк и Ники Минаж в категорията за най-добра изпълнителка.

Джъстин Бийбър и Кейти Пери получиха по четири номинации, а много други изпълнители регистрираха хет трик, включително Минаж, Лейди Гага и Карли Рей Джепсън.


Свързани новини

Церемонията е на 13-ти в Дюселдорф

02.11.2022

Taylor Swift ожъна наградите на MTV

31.08.2015

"Игрите на глада" с 4 награди на MTV

04.06.2012

Номинации за филмовите награди на MTV

02.05.2012

Хайди Клум подаде молба за развод

09.04.2012


flash