"Билборд" избра Кейти Пери за "Жена на годината"

Кейти Пери бе избрана за жена на годината от сп. "Билборд"  след шеметни 12 месеца, през които се раздели със съпруга си и превърна раздялата си в хитов сингъл и филм.

Кейти се раздели с британския актьор Ръсел Бранд в края на 2012 г. На тази раздяла са посветени оглавилият класациите 
неин хит "Part Of Me" и филмът в 3D формат "Katy Perry: Part Of Me", който документира личните и професионалните й възходи и падения.  Певицата спечели обичта на цяла армия от фенове в Туитър и Фейсбук с чудноватите си костюми и лесно запомнящата се мелодия на песните си.

От синглите й са продадени 48 милиона копия в САЩ, включително от хитовете  "Firework", "California Gurls", "E.T" и "Hot N Cold" от дебютния й албум "One Of The Boys" от 2008 г. и от диска й "Teenage Dream" от 2010 г.
Пери освен това даде името си за свой собствен парфюм и за линия лак за нокти и изкуствени мигли. Тя стана също лице на линията продукти за грижи за кожата "Проактив" и на снаксовете "Попчипс". едакционният директор на "Билборд" Бил Уърд заяви, че Пери  е избрана заради успехите си през изминалите 12 месеца, наричайки я една от най-вълнуващите и най-вдъхновяващи певици. 

Кейти Пери проби в музикалната индустрия преди по-малко от 5 години и постигна повече, отколкото много изпълнители се надяват да постигнат през цялата си кариера, отбеляза той.
Наградата Жена на годината на "Билборд" се присъжда на изпълнителка с новаторски постижения. Сред предишните носителки на отличието са Тейлър Суифт, Бионсе и Фърги от "Блек айд пийс".

Наградата ще бъде връчена на Пери в Ню Йорк на 30 ноември. 


Свързани новини

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

Katy Perry и „Игрите на глада” са ...

10.01.2013

Адел с номинация за Оскар

12.12.2012

Кейти Пери е Жена на годината

30.11.2012

Пери утешава Селена Гомес

29.11.2012


flash