Риана повръща от алкохол в Лас Вегас

Риана не може да стои на едно място. Бившата на бейзболиста Мат Кемп го удари на купон в Лас Вегас. Тя и приближените й вилняха в клуб "1 ОАК" в града на греха, като Риана изпи солидно количество в алкохол. Певицата от Барбадос бе облечена в стилна червена рокля. След няколко питиета във ВИП сепарето Риана се развихри, хвърли обувките си и го удари на парти. Според очевидци красавицата била толкова пияна, че чак повръщала, и то на средата на заведението, пише sportal.bg

"Повърна в една кърпичка. След това човек от обкръжението й тръгна да чисти. Беше ужасна гледка" - заявиха други посетители в клуба.

След инцидента обаче Риана явно върнала формата си и продължила купона. Тя танцувала в компанията на поп звездата Ne-Yo и си тръгнала от клуба в 5,30 ч., като едва се държала на краката си.

Въпреки запоя Риана публикува снимка в социалната мрежа "Туитър" само няколко часа по-късно, на която изглежда доста свежа.

Вчера певицата имаше други проблеми. Едно от бившите й гаджета - певецът Крис Браун, влезе в съда по обвинение, че е нарушил пробацията си и е хванат с марихуана. Риана изрази подкрепата си към бившия в "Туитър".

"Моля се за теб и ти пожелавам всичко най-добро", написа певицата на бившия си, с когото се раздели през 2009 г., след като бе пребита от него.

Днес(26 септември) Rihanna ще пусне новият си сингъл "Diamonds"


Свързани новини

Бляскаво завръщане на Риана на сцената

26.09.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ново 20

21.04.2022

A$AP Rocky и Риана = ВНЛ

19.04.2022

Риана на корицата на "Vogue"

13.04.2022


flash