Лейди Гага пристига в София още в събота

Кралицата на провокациите Лейди Гага (Lady Gaga) ще пристигне в България с частния си самолет в събота, 11 август – четири дни преди концерта си в София, съобщиха организаторите от София Мюзик Ентерпрайсис.

Във връзка с предстоящия концерт на поп дивата в Арена Армеец на 14 август, от СМЕ призовават всички, закупили билети да се насочат значително по-рано към залата в деня на събитието. Поради огромната продукция на шоуто, паркингът на залата ще бъде с намален капацитет и използването му ще бъде ограничено. По време на концерта мерките за сигурност ще бъдат засилени. Всички видео системи за наблюдение на Арена Армеец ще са на разположение. Екипи на ДОТИ и Полиция ще оглеждат залата и района около нея за съмнителни предмети, а на пропусквателните пунктове за достъп ще се извършват стриктни проверки. Придружителите на непълнолетни задължително трябва да предоставят на влизане в залата "Декларация за придружители на деца по време на масови мероприятия". Тя може да бъде изтеглена от сайта на МВР - http://mvp-bg.com/en/documents1.html или да бъде попълнена на място.

Поп дивата с нетърпение очаква да посети България, защото точно от София стартира Европейската част на турнето й. Концертът у нас е изключително специален за нея. Балетът на Лейди Гага ще е в България в петък. Репетициите започват още в събота следобед в една от най-добрите танцови школи в столицата.

Билети за концерта на Гага все още могат да бъдат закупени на цени от 70 до 200 лева в касите на TicketPro в цялата страна и онлайн на ticketpro.bg


Свързани новини

Лейди Гага се завърна на сцената

13.05.2013

Албумът на Lady Gaga идва скоро

07.02.2013

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

Гага спала с асистентката си

04.02.2013

Лейди Гага ще пее интимно на Обама

20.01.2013


flash