Търси в сайта...

Carly Rae Jespen пуска първия си албум през есента

Страхотна новина за всички поп фенове - на 18-ти септември ще излезе дългоочакваният дебютен албум на Carly Rae Jepsen! Записът ще носи заглавието Kiss и ще  бъде издаден от новия лейбъл на чаровницата –Interscope Records. Любопитното е, че младата звезда е участвала в създаването на абсолютно всички песни включени в Kiss. Сред  световноизвестните продуценти и изпълнители, които са й съдействали в творческия процес са Redfoo (LMFAO), Matthew Koma, Max Martin и Toby Gad.

Освен супер хита "Call Me Maybe” (с продадени близо 7,5 милиона копия), в новия албум на сладураната ще бъде включена и песента й с Owl City – "Good Time”, която се изкачи на 3-та позиция в американската поп класация, 5-то място в iTunes САЩ и 13-то място в Билборд.

"Идеите за текста и звученето на песните са ми идвали през годините”, откровеничи Carly. "Мога да ви споделя каква късмeтлийка се чувствам за това, че ще работя продуцентите, за които винаги съм мечтала. Това е най-зареждащото преживяване. Албумът ще бъде с поп звучене и е вдъхновен от Robyn, The Cars, Madonna и вярвате или не, James Taylor. Нямам търпение да го споделя с всички”, допълва още талантливата изпълнителка.

Тази есен Carly ще бъде гост-звезда на североамериканското турне на своя приятел и колега – тийн идола Justin Bieber.


Свързани новини



flash