Jessie J кани българите в Белград

 Jessie J записа специално видео обръщение към феновете си от Блаканите.

Тя пристига за първия си концерт в региона и ще открие тридневния фестивал Belgrade Calling на 27 юни в парк „Усче” в сръбската столица. В клипа, който звездата пусна, покани почитателите си от полуострова да дойдат на шоуто й в Белград. "Здравейте Белград, здравейте Сърбия! Как е Македония! Словения, здравейте.  Как е Босна?! Здравейте Хърватия и  целите Балканите. Елате на 27 юни в Белград за да се забавляваме", каза лондонската композиторка и певица.

Джесика Елън Корниш, както е истинското име на звездата започва кариерата си от музикално училище BRIT, където се дипломира с Адел и Леона Люис. След това композира песни за Крис Браун, Майли Сайръс, Алиша Кийс и Бритни Спиърс , за да създаде и собствения си хитов албум „Who You Are“, оглавил всички класации от двете страни на Атлантическия океан.

Феновете, които ще се съберат в парка „Усче” ще чуят и хитовете „Do It Like a Dude“, „Nobody’s Perfect“, „Who’s Laughing Now“. Но Jessie J е готова да изненада всички и с чисто нови парчета. Доказателство за успехите на новата поп принцеса е напълно разпродаденото и турне през 2013-а.


Свързани новини

Само месец до Symphonics’ Concerts

30.05.2013

Кой ще подгрява Jamiroquai и Jessie J?

16.05.2013

Джеси Джей остава без коса

31.01.2013

"Диамантите" на Риана номер 1 в bgtop40

11.12.2012

Jassie J гола в новото си видео

21.11.2012


flash