Търси в сайта...

Лейди Гага проговори за наркотиците

Лейди Гага отново шокира света. В ексклузивно интервю за предаването "The Conversation with Amanda de Cadenet" тя разказа за влечението си към наркотиците, което имала преди да стане известна.

"Бях на 19 години и много депресирана. Реших да следвам мечтата си и да се занимавам с музика, затова напуснах училище и казах на родителите ми, че не искам пари от тях. Самотата започна да ми харесва. Прибирах се в апартамента си и просто си стоях. Беше тихо, а аз бях самотна. Бяхме само аз и пианото ми."

Гага продължава разказа си с откровението, че е започнала да взима кокаин, защото го е чувствала като единствения си приятел. Казва, че никога не е употребявала дрога с някого другиго.

"Един ден се събудих и си казах: "Ти си з**ник, ти не си артист. Ако беше истински артист, щеше да се фокусираш върху музиката си, нямаше да си даваш парите за белия дявол."

Хитовата изпълнителка не е първата звезда, която открито признава някогашната си зависимост. Точно преди година, Уитни Хюстън също обяви, че се изправя срещу наркотиците. За жалост, нейната битка завърши с провал.


Свързани новини

Лейди Гага се завърна на сцената

13.05.2013

Албумът на Lady Gaga идва скоро

07.02.2013

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

Гага спала с асистентката си

04.02.2013

Лейди Гага ще пее интимно на Обама

20.01.2013


flash