Gym Class Heroes пускат трети сингъл

Gym Class Heroes ще зарадват феновете си с трети сингъл от актуалния си албум "The Papercut Chronicles II". Новoтo парче се казва "The Fighter" и е с участието на Ryan Tedder, фронтмен, опитен текстописец и продуцент на групата OneRepublic.

Освен като гост вокал, Tedder участва и в написването и продуцирането на песента. В момента музикантите снимат и официално видео към "The Fighter", което ще се появи съвсем скоро.

Сюжетната линия в песента "The Fighter", която по думите на вокалиста на групата Travie McCoy е “изключително мотивираща и вдъхновяваща”, е темата за упоритата работа и това как трябва да държиш главата си изправена, независимо от всичко: “Всеки път, когато падаш / Това само те прави по-силен…/ Ако паднеш, намери сили да станеш от земята / И когато костите ти не могат да понесат повече / Припомни си за какво си тук, за какво се бориш.”

Албумът на Gym Class Heroes, “The Papercut Chronicles II", е на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


Свързани новини

Вижте “Martyrial Girl$”

31.08.2012

Gym Class Heroes - “The Fighter”

30.05.2012


flash