Лейди Гага на строга диета

Заради предстоящото си световно турне, с което ще мине и през България, Лейди Гага се зарече да се подложи на строга диета.

Певицата е решила, че има нужда от отслабване и затова ще се подложи на строгия хранителен режим на диетолога Харли Пастернак, който се фокусира върху храни като патладжан, пресен спанак и захарен градински грах.

Според в. Sun Гага ще си взима почивка от малките диетични порции само веднъж седмично, когато ще може да яде каквото си иска.

Миналата седмица певицата предизвика остро недоволство сред групите срещу хранителните разстройства със съобщението, което пусна до своите 23 милиона последователи в Twitter, че поп звездите не ядат.



От Националната асоциация на хранителните разстройства ѝ отвърнаха с "Това същият човек ли е, който неотдавна призова младите момичета да спрат с диетите?"

През февруари 25-годишната Гага публично призова тийнейджърките да се стремят да имат здраво тяло като призна, че самата тя в училище е била булимичка и е била обсебена от идеята за тяло на кльощава балерина.

Междувременно Майли Сайръс се вбеси на коментари, че страда от хранително разстройство, като изтъкна, че диетата ѝ наистина изключва някои храни, но то е защото страда от алергии, посочва Entertainmentwise.com.


Свързани новини

Лейди Гага се завърна на сцената

13.05.2013

Албумът на Lady Gaga идва скоро

07.02.2013

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

Гага спала с асистентката си

04.02.2013

Лейди Гага ще пее интимно на Обама

20.01.2013


flash