Nelly Furtado с нов албум през юни

Първият  “Big Hoops(Bigger The Better)” вече пуснат официално. Бъдещият хит е създаден от звездата съвместно с Rodney Jerkins. 

Вижте забавно видео от записа на парчето в студиото.

Nelly Furtado участва в създаването на всяка една от песните, включени в The Spirit Indestructible. В унисон с нейната еклектична музикална природа, работата по албума включва колаборации с разностранни изпълнители – хип-хоп продуцента и автор на песни Salaam Remi (Nas), поп гурутоRodney Jerkins (Michael Jackson, Beyonce, Lady Gaga), метъл ветерана Bob Rock (Metallica),световноизвестният DJ Tiesto, автора на рок песни John Shanks и ямайския реге продуцент Da Genius.

„Започнах да пиша тези песни по времето, когато пуснах своя испански албум Mi Plan. Бях в прекрасен етап, чувствах се освежена и готова да създам отново музика на английски. Този албум е за позитивизма, младостта, положителната енергия и несломимия дух. Искам хората да усетят музиката по начина, по който я сътворихме. Искам да скачат, да танцуват, да крещят, да се смеят, да плачат, да обичат, да усещат ритъма й и да я слушат силно навсякъде”, споделя развълнувана Nelly Furtado.

The Spirit Indestructible e първият албум на изпълнителката на английски език след Loose (2006), който дебютира на върха на Billboard Hot 200, продаде над 10 милиона копия по цял свят и получи платинен статус в цели 32 държави. От Loose излязоха 3 успешни сингъла, сред които „Promiscuous” и„Say It Right”, които донесоха на чаровницата номинации за приз Грами.

Досега Nelly Furtado е с продадени над 16 милиона копия на албумите си и 18 милиона от синглите си по цял свят. Звездата е носител на множество отличия като Грами, Британска награда, Латинска Грами статуетка, World Music приз и цели 10 Juno приза.


Свързани новини



flash