Уитни Хюстън е починала от кокаин и удавяне

Уитни Хюстън, намерена мъртва във ваната на хотелската си стая през февруари, е починала от случайно удавяне и ефектите от взетия от нея кокаин, гласи съобщение на медицинския кабинет на разследването в Лос Анджелис.

Употребата на кокаин и проблеми със сърцето са допринесли за смъртта от удавяне на 48-годишната звезда, подчертават от държавното разследване. Причината е определена като случайна. Известната певица беше позната със зависимостта си към дрогата и алкохола.

"Ето как се е случил инцидента – глава под водата в пълна вана, употреба на кокаин", се посочва в съобщението, като се добавя, че окончателния доклад ще бъде публикуван след две седмици.

И други медикаменти и дрога са били открити в организма на звездата, но не са допринесли за смъртта и. Такива са марихуаната и следи от Алпазолам /Ксанакс/, Циклобензапирин /Флексирил/, Дифенхидрамин /Бенадрил/, посочва същия източник.

Наричаната "Гласът" певица властваше на поп и соул музикалните сцени през 80-те и 90-те години на миналия век. Продадените й дискове достигат цифрата 170 милиона.


Свързани новини

Сборен албум в памет на Уитни

13.11.2012

Издадоха последния запис на Уитни Хюстън

22.05.2012

Печалбата на гърба на Уитни продължава

14.05.2012

Закриха делото за смъртта на Уитни

12.04.2012

Нова версия за смъртта на Уитни Хюстън

11.04.2012


flash