Нова версия за смъртта на Уитни Хюстън

Лекари поискаха от полицията в Лос Анджелис да преразгледа версията за смъртта на Уитни Хюстън, тъй като смятат, че певицата се е "сварила жива" в кипяща вода.

Американски лекари обясняват смъртта на легендарната певица с врящата водата във ваната, където било намерено тялото й. Доро няколко часа след смъртта й водата била вряла.

Според лекарите температурата във ваната на звездата достигала 34 градуса по Целзий, което може да е причинило смъртта й.

Американската поп звезда Уитни Хюстън вероятно е починала в резултат на приемането на коктейл от наркотици и алкохол, съобщиха съдебните лекари в Лос Анджелис в окончателния си доклад, като уточниха, че в стаята й е бил намерен кокаин.

Безжизненото тяло на 48-годишната певица беше открито на 11 февруари с лице, обърнато към ваната, в хотелската й стая в Бевърли Хилс, отбелязват съдебните лекари в пълния си доклад за смъртта й. В края на март те публикуваха предварителен доклад. "Покойната вероятно е починала от свръхдоза наркотици, лекарства и алкохол", се посочва в документа от 42 страници. Той допълва, че на мястото не са открити следи от евентуално престъпление. 


Свързани новини

Сборен албум в памет на Уитни

13.11.2012

Издадоха последния запис на Уитни Хюстън

22.05.2012

Печалбата на гърба на Уитни продължава

14.05.2012

Закриха делото за смъртта на Уитни

12.04.2012

Дъщерята на Уитни иска да я изиграе

10.04.2012


flash