Дженифър Лопес разкри тайната на своята фигура

Дженифър Лопес разкри тайната на своята изваяна фигура. Наскоро звездата се снима за априлския брой на прочутото списание "Вог", където отново е изкушение за силния пол. Какви са съветите й към дамите и кои са нейните простички правила и принципи .
 
"Аз съм просто една нормална жена", казва за себе си носителката на „Грами", певицата и актриса Дженифър Лопес. 42-годишната звезда споделя, че за нея да поддържа добра си форма не е толкова лесно. Въпреки това, тя отново демонстрира перфектна фигура и сексапил по време на последната си фотосесия за корицата на списание „Вог". 
 
Лопес не скрива, че дисциплината и волята стоят в основата на успеха й. Благодарение на спортния си хъс, тя успя бързо да се възстанови веднага след появата на близнаците през 2008 година. Бившата половинка на Марк Антъни обаче признава, че откакто е родила значително е разредила посещенията си във фитнеса.
 
„Когато бях на 20 години аз спортувах денонощно, бях маниак. Сега, когато съм майка и съм по-зряла, не стигам до крайности, но отново съм изключително дейна. Танците са в основата. Разработването на хореографиите за различни шоу - програми и видеоклипове ми помага да бъда винаги в перфектна форма. Така, че съм щастлива, че част от работата ми се състои в това да си активен, да се сблъскваш с много физически дейности".
 
Според Дженифър Лопес отвъд визията, има нещо много по-ценно - да се чувстваш комфортно в собствената си кожа.

Свързани новини

Джей Ло прави дует с Тейлър Суифт

10.09.2013

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

JLo печели "избори" във Филипините

05.02.2013

Дженифър Лопес очарова София

19.11.2012

JLo пристига в София с частен самолет

15.11.2012


flash