JLo пристига в София с частен самолет в деня на концерта

Дженифър Лопес е само на няколко дни разстояние от първия си концерт в България на 18 ноември в столичната "Арена Армеец София", съобщиха организаторите.

Преди шоуто си в София латината ще изнесе два концерта в съседна Турция. В страната ни Джей Ло пристига с частен самолет в деня на концерта, в който ще я придружават най-близките от антуража й. След мегашоуто изпълнителката ще отседне за една вечер в петзвезден хотел в центъра на София. След отдиха си тук Дженифър Лопес ще отлети от страната ни в понеделник следобед с частното си возило.

Междувременно стана известно мястото за официалното афтър парти след концерта. Познат като клуб на артистичните и предпочитана дестинация сред столичния елит, Culture Beat Club в София ще посрещне феновете на звездата за тематично "Джей Ло" парти след края на шоуто. Зад пулта ще застанат Бобо, DVD, Lexus и 100 Кила, създавайки един разнороден микс от R&B и хип хоп елементи.

Поради големия интерес към предстоящия концерт на Дженифър Лопес на 18 ноември в "Арена Армеец София" организаторите пуснаха в продажба лимитирана серия седящи билети с цена от 130 лева. Билети могат да бъдат закупени и в деня на концерта на касите на "Арена Армеец София".


Свързани новини

Джей Ло прави дует с Тейлър Суифт

10.09.2013

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

JLo печели "избори" във Филипините

05.02.2013

Дженифър Лопес очарова София

19.11.2012

По-малко от седмица до концерта на Jlo

13.11.2012


flash